top of page

Prin utilizarea ludic.ro în calitate de vizitator, membru înregistrat sau cumpărător vă exprimați acordul cu Termenii și condițiile impuse.

CINE SUNTEM

Ne cunosti sub numele de Ludic,

dar numele oficial al firmei sub care ne desfasuram activitatea

este S.C. ACEV LUDIC STYLE S.R.L.

avand sediul in Timisoara,

str. Lorena nr.23

Ne vei putea gasi mai degraba la punctul de lucru

aflat in Timisoara, pe str. 9 Mai nr.1 et.3 ap.9

Datele firmei:

CUI 27412167

J35/1321/2017

 

Ne poti contacta la telefon

+40723171659

sau pe e-mail la contact@iamludic.com

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Suntem bucurosi ca, incepand cu anul 2022,

"ludic" este marca noastra inregistrata, deci numele Ludic nu poate fi atribuit nici unui

alt produs de imbracaminte de pe piata.

Conținutul site-ului ludic.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea ACEV LUDIC STYLE SRL și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul ACEV LUDIC STYLE SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Dacă doreşti să foloseşti informațiile, imaginile, textele sau orice alte materiale de pe www.ludic.ro, vă rugăm să ne contactaţi la contact@iamludic.com şi să ne cereţi dreptul de folosire.

PRODUSE SI PRETURI

Toate produsele vandute pe site-ul ludic.ro sunt produse de firma

ACEL LUDIC STYLE SRL, iar pentru a afla detalii despre fiecare produs in parte

(marimi disponibile pe stoc, compozitia exacta, instructiuni de ingriire), va rugam sa consultati

pagina fiecarui produs in parte.

Prețurile practicate de Ludic pot suporta modificări fără nicio notificare prealabilă. Preţurile sunt afişate în RON şi nu includ TVA, deoarece S.C. ACEV LUDIC STYLE S.R.L. este o companie neplătitoare de TVA.

Prețul final platit este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție aferente. Cheltuielile de expediție sunt detaliate pe Site inainte de finalizarea comenzii de catre tine.

INFORMATII PRIVIND ACHIZITIA

Contractul de achiziție se consideră încheiat odată cu confirmarea prin e-mail sau telefon de către Ludic că produsul a fost livrat. Mesajele automate trimise de sistem pentru a confirma plasarea comenzii și/sau efectuarea plății nu au valoare de contract.

Dreptul de proprietate asupra produselor achiziționate rămâne la Ludic până în momentul în care suma aferentă tranzacției este încasată în cont.

Ludic își rezervă dreptul de a nu onora comenzi și de a anunța clienții în consecință în termen de 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Orice sumă transferată pentru o comandă neonorată va fi returnată clientului în maxim 5 zile lucrătoare de la înștiințarea de refuz al comenzii.

PLATA SI TIMPUL DE LIVRARE

Transport GRATUIT in Romania la comenzile mai mari de 300 lei (voucherele cadou nu sunt luate in considerare la valoarea coșului).

Termenul normal de livrare este de 2-3 zile lucrătoare.

Cele mai multe pachete vor ajunge la tine a doua zi.

In perioadele foarte aglomerate sau cu condiții meteo speciale, acest termen poate fi mai lung.

Stocurile pe site sunt aduse la zi des, dar unele erori de comunicare pot surveni. Dacă produsul comandat nu se mai află în stoc, vă contactăm cu detalii.

Plata se poate face doar cu cardul, la plasarea comenzii.

Carduri acceptate: VISA si MASTERCARD

Plata se face in mod securizat 3D Secure prin STRIPE payments.

Doar procesatorul de plați "vede" datele tale de card. Ludic nu stocheaza in vreun fel informații despre card.

La cerere, prin comandă pe e-mail la contact@iamludic.com poți efectua plata și prin transfer bancar în baza unei notificări trimise pe e-mail. Comanda va fi livrată după efectuarea transferului în contul ACEV LUDIC STYLE S.R.L. Pentru urgentarea procesării comenzii, vă rugăm să ne trimiteți dovada plății la contact@iamludic.com Produsul va fi rezervat timp de 7 zile lucrătoare pentru a facilita procesarea plății. La expirarea celor 7 zile, dacă comanda nu este achitată, aceasta va fi anulată.

Plățile se fac în RON, la valoarea afișată în RON, indiferent de metoda de plată.

RETURNARE PRODUSE

Condițiile de retur sunt in conformitate cu OUG 34/2014.

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat, sau acesta avea defecte.

Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, cu etichetele originale şi însoţite de factură şi de acest formular de retur completat online sau de mână, pe care-l atașați coletului, alături de o copie a facturii. Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură, care au fost folosite, purtate, spalate sau deteriorate.

Bunurile trebuie returnate, prin curier, către Ludic la adresa: Timișoara, Str. 9 Mai nr.1 ap.9. 

Vă rugăm să ne anunțați în prealabil orice retur prin email la contact@iamludic.com

Pentru bunurile returnate care corespund condițiilor de retur, vom returna contravaloarea bunurilor și, dacă este cazul, costul livrării initiale. Sumele vor fi rambursate prin transfer bancar.

Procesatorul de plăți online nu are nici o obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea dumneavoastră de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de dumneavoastră.

Pentru orice informații cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la contact@iamludic.com

GARANTII ACORDATE

Produsele comercializate de către Ludic sunt produse noi, care sunt atent inspectate înainte de livrare, pentru a ne asigura ca nu prezintă defecte de fabricație. În cazul în care totuși sesizați neconformități ale produselor datorate unui defect de fabricație, aveți dreptul să solicitați înlocuirea gratuită a produsului. Perioada de garanție pentru produsele noi este de 30 de zile calendaristice. 

Garanția pentru produsele Ludic este valabilă doar dacă produsele nu au fost folosite și dacă nu prezintă defecte datorate spalarii, îngrijirii sau depozitării neadecvate. 

Pentru a beneficia de garanție, produsele trebuie să fie însoțite de documentele de achiziție din magazinul ludic.ro.

Toate produsele beneficiază de garanție de conformitate conform legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanțiile asociate acestora.  În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată. Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în termen de maxim 30 de zile de la data în care cumpărătorul a sesizat lipsa de conformitate a produsului.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate

COOKIE-uri

Site-ul ludic.ro folosește cookie-uri. Poți afla mai multe despre ele în secțiunea dedicată lor.

bottom of page