top of page

RETURNARE PRODUSE

Condițiile de retur sunt in conformitate cu OUG 34/2014.

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat, sau acesta avea defecte.

Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, cu etichetele originale şi însoţite de factură şi de acest formular de retur completat online sau de mână, pe care-l atașați coletului, alături de o copie a facturii. Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură, care au fost folosite, purtate, spalate sau deteriorate.

Bunurile trebuie returnate, prin curier, către Ludic la adresa: Timișoara, Str. 9 Mai nr.1 ap.9. 

Vă rugăm să ne anunțați în prealabil orice retur prin email la contact@iamludic.com

Pentru bunurile returnate care corespund condițiilor de retur, vom returna contravaloarea bunurilor și, dacă este cazul, costul livrării initiale. Sumele vor fi rambursate prin transfer bancar.

Procesatorul de plăți online nu are nici o obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea dumneavoastră de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de dumneavoastră.

Pentru orice informații cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la contact@iamludic.com

GARANTII ACORDATE

Produsele comercializate de către Ludic sunt produse noi, care sunt atent inspectate înainte de livrare, pentru a ne asigura ca nu prezintă defecte de fabricație. În cazul în care totuși sesizați neconformități ale produselor datorate unui defect de fabricație, aveți dreptul să solicitați înlocuirea gratuită a produsului. Perioada de garanție pentru produsele noi este de 30 de zile calendaristice. 

Garanția pentru produsele Ludic este valabilă doar dacă produsele nu au fost folosite și dacă nu prezintă defecte datorate spalarii, îngrijirii sau depozitării neadecvate. 

Pentru a beneficia de garanție, produsele trebuie să fie însoțite de documentele de achiziție din magazinul ludic.ro.

Toate produsele beneficiază de garanție de conformitate conform legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanțiile asociate acestora.  În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată. Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în termen de maxim 30 de zile de la data în care cumpărătorul a sesizat lipsa de conformitate a produsului.

bottom of page